Thanks for reminding me of the forthcoming failure @runkeeper =)

Thanks for reminding me of the forthcoming failure @runkeeper =)

Kompletteringen till rapporten bara =)

<3

En sammanfattning av mars månad då. Gröna staplar är löpning och och orange är promenad. Jag har mest cyklat till och från jobbet så därför är det inte så många orangea staplar.
Årets mål är
Genomföra Göteborgsvarvet
Springa sammantaget 84 mil under året.
Under mars har jag på riktigt kommit igång med löpningen och det känns inte orimligt att genomföra Göteborgsvarvet. När det kommer till de 84 milen så har jag legat lite i underkant på det, jag bör göra ungeför 20&#160;km i veckan för att ligga på målet. Jag tror dock att det hämtas in med ett antal lite längre rundor dels nu i april och maj men även under sommarmånaderna. Jag är precis under längdmålet utan att det oroar mig.

En sammanfattning av mars månad då. Gröna staplar är löpning och och orange är promenad. Jag har mest cyklat till och från jobbet så därför är det inte så många orangea staplar.

Årets mål är

  1. Genomföra Göteborgsvarvet
  2. Springa sammantaget 84 mil under året.

Under mars har jag på riktigt kommit igång med löpningen och det känns inte orimligt att genomföra Göteborgsvarvet. När det kommer till de 84 milen så har jag legat lite i underkant på det, jag bör göra ungeför 20 km i veckan för att ligga på målet. Jag tror dock att det hämtas in med ett antal lite längre rundor dels nu i april och maj men även under sommarmånaderna. Jag är precis under längdmålet utan att det oroar mig.

20/3 | Löpning 2*2,5km + Innebandy 1 timme | 90 kg

Fick sällskap av Sandra och Robert i löpningen till och från innebandysessionen den här veckan. Det blev intervall fyra minuter löpning och en minut promenad på vägen dit och tre minuter löpning och en minut promenad på väg tillbaka. Jag lyckades välja fel schema i runkeeper. Fälla.

Skönt tempo, kanske i snabbaste laget men ändå gött att klara av det. Backen upp till kyrkogården är verkligen tröttande i inledningen och fyra minuter är ganska exakt från kontoret tills det flackar ut på toppen av rundan.

Innebandyn kvalade in på 13 personer så det var full rulle hela timmen. Gött det.

13/3 | Löpning + Innebandy + Löpning | 90 kg

Så blev det torsdag igen då och schemat är ju tydligt med torsdagar.

Löpning från kontoret i intervaller. Springa fyra minuter och gå en minut.

En timme innebandy, vi blev totalt 13 personer och jag tyckte att det blev bra hastighet i spelet.

Löpning tillbaka till kontoret i intervaller, samma schema.

Löpningen ser markant bättre ut även den här gången. Högt tempo åt båda hållen, inte för högt tempo dock. Det är en rätt elak runda med sluttningen upp över berget med toppen på 38 meter. Från hallen är det å andra sidan en seg inte så markant stigning upp till toppen. Den känns lättare trots att jag är sliten efter matchen. En bra prövning allt som allt.